Хубавата Маша - на мама глезлата



Хубавата Маша - на мама глезлата
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
04-06-2012 10:51 | Станко Димов

През последните месеци Мария Шарапова пътува за турнирите в Европа заедно с майка си Йелена. Въпреки че й липсва домът й в САЩ, тенисистката призна, че присъствието на майка й е от голямо значение за нея.

Междувременно пък баща й Юри, който се изявява и като треньор понякога, е във Флорида, за да се грижи за кучето на бившата лидерка в световната тенис ранглиста. В откровенията си пред медиите в Париж Шарапова призна, че майка й все още й пере дрехите и че се чувства като голяма глезла, пише "Стандарт".

"Толкова съм разглезена", започна с усмивка коментара си 25-годишната Маша. "Тя е най-добрата майка на света. Иска ми се да съм поне 1% толкова добра, колкото е тя. Наистина имам голям късмет с нея. Майка ми има голямо влияние върху живота ми - толкова е спокойна.

Разбира се, интересува се какво се случва с живота ми, с кариерата ми. Най-важни за нея обаче са по-генералните нща, а не дребните подробности. С нея мога да си говоря за всичко - за бизнес, за живота като цяло, за приятелите си", допълни още Шарапова, която се класира за 1/8-финалите на "Ролан Гарос".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини