Ферер мечтае за Салма Хайек и един ден на мястото на Лео Меси



07-06-2012 12:46 | Николай Драгиев

Давид Ферер, който за първи път достигна полуфинал на "Ролан Гарос", даде едно малко по-лично интервю, в което разкри някои от нещата, които го вълнуват извън корта.

Оказва се, че най-големият страх на Ферер е да не загуби мач с 6:0, 6:0, 6:0. Също така Ферер признава, че не харесва като го наричат "гладиатор" на корта, а предпочита за свой прякор "Феру".

"Не мога да се оплача от нещо или да завиждам на някого. Достатъчно голям късметлия съм да бъда номер 6 в света. Няма от какво да се оплача. Аз съм един от щастливците в света на тениса," казва Ферер.

Ферер разкрива и коя е неговата жена-мечта. "Винаги съм харесвал Салма Хайек. Смятам, че тя е наистина красива," споделя Ферер, който допълва, че като юноша е мечтаел да целуне актрисата.

Ферер признава, че любимият му футболен отбор е Барселона, но с радост би отишъл на бар със звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

"Дори и да не играе за моя любим отбор, то той е страхотен играч. Ще бъде интересно да се срещна с него и да видя що за човек е," коментира Ферер.

Испанецът също така иска за един ден да бъде на мястото на Лионел Меси и да разбере какво е да си най-добрият футболист на планетата.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини