ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО финала на „Ролан Гарос” !



09-06-2012 00:00 | Станко Димов

След точно 2 седмици тенис, дойде време за финалите на „Ролан Гарос”. В 16:00 часа българско време на централния корт „Филип Шатрие” ще излязат Мария Шарапова и Сара Ерани, които ще трябва да определят новия носител на трофея в схемата при дамите.

Двете претендентки никога не са играли на финал във френската столица. При титла, Мария Шарапова ще направи кариерен шлем, като ще събере всички 4 големи трофея във витрината си.

Дори и да загуби обаче, от понеделник рускинята еднолично ще бъде №1 в ранглистата на WTA, нещо, което за последно й се бе случило преди 4 години.

Сара Ерани, която започна турнира като 21-а в схемата и 23-ата в ранглистата, също ще запише рекордно класиране в понеделник. Подобно на Шарапова, без значение дали спечели турнира или не, италианката за първи път в кариерата си ще стане член на Топ 10, измествайки вече бившата шампионка от „Ролан Гарос” Ли На.


Двубоят между  Мария Шарапова и Сара Ерани започва в 16:00 часа българско време (ако няма дъжд и съответно промяна в програмата!!!) и ще бъде предаван пряко по „Евроспорт”.

Сблъсъкът за титлата може да гледате и на някой от следните линкове:

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини