Флавия Пенета: Сафин или Брад Пит? Искам Уимбълдън!



Флавия Пенета: Сафин или Брад Пит? Искам Уимбълдън!
Свързани играчи
Тагове
11-03-2010 03:19 | Николай Драгиев

Най-добрата италианска тенисистка Флавия Пенета призна в интервю за "Кориере дело спорт", че намира Роджър Федерер и Мария Шарапова за най-стилните сред нейните колеги. В същото време Флавия признава, че мечтаният мъж за нея е Марат Сафин, но никога не би предпочела да отиде на необитаем остров с него, пред титла от Уимбълдън.

Красивата италианка има и доста други увлечения извън корта. "Много обичам да яздя и да се състезавам с коне, но най-много от всичко харесвам огромните яхти," призна си Пенета.

"В женския тенис Мария Шарапова наистина доминира със своята класа, а при мъжете Федерер може да не подхожда спрямо последните тенденции, но винаги е много стилен," обясни още тя.

Журналистите опитаха да я атакуват с "неудобния" въпрос дали би отишла на самотен остров с Марат Сафин, пред това да спечели на Уимбълдън. "Никога! Даже и за Брад Пит да става дума," категорична е тя.

Преди време в друго подобно интервю Пенета си призна, че е имала за кратко сексуални подвизи с Карлос Моя, който също е сред най-предпочитаните мъже в тениса.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини