Тони Надал: Виждам Григор Димитров в топ 1014-06-2012 00:31 | Николай Драгиев

Най-добрият български тенисист Григор Димитров получи ново признание. Той бе нареден сред бъдещите звезди в топ 10 на световния тенис не от кой да е, а от наставника на Рафаел Надал - Тони Надал.

Чичо Тони, както е популярен специалистът, смята че в топ 10 на тениса за в бъдеще ще бъде група от тенисисти, сред които и българинът. Той смята, че най-напред от тези състезатели е Хуан Мартин дел Потро.

"Виждам ясно Дел Потро (в топ 10). Също така Томич, Харисън, Димитров, но аржентинецът е най-добър. Раонич също може да стигне далеч," коментира Тони Надал в Париж.

Самият Тони Надал признава, че за в бъдеще с радост би работил с деца. Той е склонен да работи както в Испания, така и в Италия. Надал-старши очаква обаждане от италианската федерация.

"Ако от италианската федерация ме потърсят, бих приел оферта, тъй като смятам че испанците и италианците сме доста близки като характер. Чувствам се добре в Италия и обичам Рим. Не мога да си обясня защо Италия не може да създаде топ играчи от доста време," коментира Тони Надал.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини