Започва играта с тенис прогнози за Уимбълдън - включете се24-06-2012 18:43 | Николай Драгиев

С началото на Уимбълдън от новата седмица стартира и традиционната вече игра с тенис прогнози на Tennis24.bg. Във всеки един ден от турнира ще бъдат подбирани най-интересните срещи и всеки ще може да даде своята прогноза за изхода от тях. Правилата остават както на предходните игри и няма да се различават с нищо от тях.

В течение на турнира ще обявим и наградите за победителите, но те със сигурност ще бъдат не по-малко атрактивни от предходните ни игри.

Правила на играта с прогнози в Тенис24:

- По време на всеки кръг от турнира ще бъдат подбирани най-интересните тенис срещи за деня, които могат да бъдат прогнозирани. Техният брой ще бъде различен, в началните кръгове ще са повече. Двубоите за деня може да следите в секцията "Програма" на начална страница, както и линковете в профила на самия турнир (което е дори по-лесно).

- Броят точки ще се определя от екипа на Тенис 24 спрямо трудността на дадения двубой. Програмата за следващите срещи ще бъде оформяна в окончателен вид след приключването на последния мач за конкретния ден. Само по изключение ще бъдат добавяни мачове, до началото на които няма поне 12 часа за прогнозиране.

- Двубоите ще бъдат поставяни с техния вероятен начален час, съгласно официалната програма. След това, единствено по изключение, някои от тях ще бъдат премествани, при промяна на условията за игра или по друга причина.

- При техническа грешка с даден час, екипът на сайта си запазва правото да анулира мача.
 
- При отказване на състезател преди края на даден мач, прогнозата се анулира и точки не се начисляват.

- За играта важи "текущото класиране". При равен брой точки се гледа общият брой прогнозирани срещи. Ако един играч има 30 прогнозирани срещи и 20 точки, а друг 25 прогнози и 20 точки, вторият ще бъде класиран по-напред заради по-малкото грешки, които е направил.

- При уникална ситуация на голям брой участници с абсолютно равни показатели, ще се тегли жребий между тях, ако те попадат на позиции, даващи право на награда.

- Двубоите означени с 1 точка са с малко по-различен характер. Те са подбрани така че да имат категоричен фаворит и 1 точка се присъжда само при техен успех. При победа за аутсайдера се дават 5 точки! ФАВОРИТЪТ ВИНАГИ Е ПОСОЧЕН НА ПЪРВО МЯСТО!

- При нужда от допълнително разясняване на правила, моля пишете ни в коментарите или ни потърсете на електронна поща - office@tennis24.bg.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Уимбълдън
Категория: Голям Шлем
Място на провеждане: Лондон, Великобритания
Настилка: Тревна
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Други новини