Държавни шампиони се включват в DEVIN плажен тенис за годината



12-07-2012 17:05 | Станко Димов

С много силно участние започва тазгодишното издание на летния тур DEVIN плажен тенис за 2012 г. Още в първия турнир от веригата своето участие заявиха многократните шампионки на двойки на тенис на корт Филипа Габровска и Виргиния Трифонова.

Габровска ще участва и в схемата на смесени двойки, където ще си партнира с бившия състезател за Купа “Дейвис” Тихомир Грозданов. Дебютното издание на DEVIN плажен тенис за тази година ще се проведе в курортен комплекс "Ривиера" на 14 и 15 юли.

Срещите започват в събота сутринта в 9.30 ч. на плажа пред хотел “Империал”. Организаторите от БФТ и генералния й спонсор "Девин" АД очакват много силно участие, а своите амбиции за победи вече заявиха освен националните състезатели, журналисти и ВИП гости.

От тази година състезателите ще получават точки за успехите си в DEVIN плажен тенис, които ще излъчат крайния победител във веригата. Турът ще премине през осем града, повечето от които по Черноморието.

Дебют като домакин на атрактивните състезания ще направят Пловдив и Русе през месец август, а веригата ще приключи в Банско в средата на септември. Пълният календар на DEVIN плажен тенис и наредби за състезанията можете да видите на сайта на БФТ www.bgtennis.bg .

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини