Мобилен оператор с премия за всеки спортист с медал



14-07-2012 16:17 | Станко Димов

Мобилтел подкрепя инциативата на Министерството на физическото възпитание и спорта за фонд, от който всеки български спортист с медал от предстоящите Летни олимпийски игри ще получи парична награда.

Наред с други компании телекомът, който е официален спонсор на Българския олимпийски комитет, се включва в инициативата, като предоставя средства за наградния фонд.

Още в началото на май Мобилтел обяви, че ще награди всеки български спортист, който спечели медал от Олимпиадата, със Samsung Galaxy S III. Атрактивното устройство беше обявено за смартфон на Летните олимпийски игри 2012.

Официалното изпращане на българските състезатели, завоювали квоти за Лондон‘2012, е на 15 юли (неделя). То ще се състои пред зала „Арена Армеец” в София. Представители на Мобилтел също ще са сред изпращачите. Освен с пожелания за успех, телекомът ще изпрати олимпийците с подарък – чадър за дъждовен Лондон.

Както е известно в тениса България ще бъде представяна от Григор Димитров и Цветана Пиронкова. Освен турнира на сингъл е твърде вероятно да видим Цвети и Гришо и в турнира на смесени двойки. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини