Победители в играта на Tennis24.bg за Олимпийския турнир07-08-2012 18:03 | Станко Димов

Олимпийският тенис турнир приключи и е време да наградим призьорите в традиционната игра с прогнози на Tennis24.bg. Първите петима в крайното класиране ще получат билет за Турнира на шампионките, който тази година за първи път ще се проведе в София, в зала „Арена Армеец”.

Победители са: Гичка Христова, Велислав Мешков, Николай Мечкарски, Марина Христова и Димитър Стоянов. От тях очакваме да ни изпратят на редакционната поща – office@tennis24.bg, точния     си адрес (в това число населено място, ПОЩЕНСКИ КОД, улица, №, блок и т.н. ).

Най-неприятната – шеста позиция, в подножието на наградите, остана за Димо Коточен, когото съветваме „да не губи кураж за следващия тираж”. Като споменахме тиражи, то следващата игра на Tennis24.bg ще бъде на US Open, който започва на 27-ми този месец.

За последния за сезона турнир от Големия шлем замисляме да има награди поне за първите 15-20 в играта! А дотогава – бъдете здрави, наслаждавайте се на лятото и не забравяйте да се информирате за любимия спорт на точното място – www.tennis24.bg.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини