Мъри хвали новия си треньор Иван Лендъл



05-09-2012 20:08 | Мара Калчева

 

Казах ви, че работата ми с Иван Лендъл ще покаже резултат след 6 до 9 месеца”, коментира британският тенисист Анди Мъри в Ню Йорк своето сътрудничество с бившия чешки тенисист, който е стигал до №1 в света. 52-годишният треньор се зае с подготовката на Мъри в началото на 2012 г.

 

„Срещнахме се в Австралия в началото на годината, но тогава още не си говорихме с Иван за съвместна работа. Сега между нас има стабилни отношения. Смятам, че е доволен от мен. Аз ъсм доволен, научавам страшно много от Лендъл.


Макар че изгубих финала на „Уимбълдън”, на олимпиадата направих един от най-силните турнири в моята кариера. А това не ми се удаваше, особено след тежки загуби. Иван много ми помогна и в психологически план”, каза Анди Мъри за USA TODAY.

 

За днес е планиран четвъртфиналният мач на Анди Мъри и Марин Чилич на US Open.

 

Междувременно Иван Лендъл се срещна в Ню Йорк с бившите си съперници на корта Борис Бекер и Матс Виландер. В своя блог в Туитър Бекер публикува снимка от срещата, а под нея коментира: „Какво да кажа? Иван, Матс и Борис се срещнаха на US Open. След като си поговорих с момчетата главата ми се препълни от спомени.”

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини