СМС-ът, който впечатли Анди Мъри



12-09-2012 13:59 | Станко Димов

Вече 2 дни Анди Мъри заема водещите места на спортните издания по света. Няма как да не е така, след като британецът успя да спечели US Open и да вдигне изстраданият първи трофей в Големия шлем.

Напълно очаквано след успеха над Новак Джокович в понеделник вечер, мобилният телефон на Мъри е „прегрял” от поздравителни смс-и. Като се започне от премиера на Англия и се стигне до кмета на Глазгоу, родния град на Мъри.

Един смс обаче е оставил трайно впечатление у британеца. Ето от кого е той: „Рафа Надал ми писа и ми каза да се забавлявам и наслаждавам на момента. Каза ми също така, че се радва за мен и че съм заслужавал да стана шампион. Това означава много за мен. Получих много смс-и с подобен текст, но когато идва от един от твоите съперници, това значи много”, разкри Мъри.

В същото време шотландецът сподели, че по време на „Ролан Гарос” е попитал треньора си Иван Лендъл какво ще се промени с него, ако спечели титла от Големия шлем. Ето какъв бил и отговора на Лендъл.

„Той ми каза, че на практика нищо няма да се промени с тази разлика, че повече хора ще ме поздравят за успеха и че ще получа по-добрите маси в ресторантите. Освен това когато имам свободно време ще мога да играя безплатно на най-добрите голф игрища в света”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини