Мария Шарапова си направи автоинтервю



03-10-2012 09:49 | Мара Калчева

Втората ракета в света, Мария Шарапова, си направи автоинтервю в своя блог, като сподели своите гастрономични предпочитания и занятията си извън тениса. В момента руската тенисистка участва на турнира в Пекин.


„Сега си мечтая за капучино в Eataly New York. Знаете ли това местенце? Открих го за себе си съвсем скоро. Освен прекрасното кафе, там се намира и най-хубавият пазар на италиански продукти – домашна паста, истински италиански грано падано – това е кулинарната ми мечта. Обикновено пия чай с малиново сладко (руската ми природа говори в мен), но никога не се отказвам от хубаво кафе!


Напоследък освен с тенис се занимавам и с планирането на почивката си! Имам само няколко седмици, които мога да организирам по мой вкус, и подхождам към това занимание много сериозно! Кратки излети, уикенди, мероприятия. Приятелите ми смятат, че от година на година се справям все по-лошо с тази работа. Те са прави.

Аз съм си туроператор, справочник за хотелите, организатор на спа-процедури, пътеводител за водопади и фризьор – всичко в едно лице. Но обожавам всичко това! Вероятно в предишния си живот съм работила в Condé Nast Traveller и съм помагала в Марта Стюарт, докато не осъзная, че не ми харесва да огребвам остатъка ориз от тигана.


Друг мой проект е стартирането на Sugarpova в Австралия, което ще стане преди Australian Open. Невероятно е как трябва да се оправям в ограниченията, които съществуват в различните страни при пускането на пазар на нови продукти. Това е невероятен обем работа! Марки, съдържание на продукта, щрих кодове за всяка страна”, споделя тенисистката на официалния си сайт.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини