Турнира на шампионките с ново лого – вижте го



04-10-2012 15:12 | Станко Димов

Турнира на шампионките, който вече носи името Qatar Airways Tournament of Champions, може да се похвали с ново лого. Както е известно по-рано през деня се състоя специална пресконференция, с участието на президента на БФ Тенис Стефан Цветков и и вицепрезидента по търговските въпроси за Европа на Qatar Airways Пол Йоханес, които обявиха официално сътрудничеството между двете страни.

„Това уникално сътрудничество с Българската федерация по тенис е един важен проект за спонсорство, който продължава нашия сериозен ангажимент в подкрепа на множество национални и международни спортни събития, като престижното Открито първенство по тенис на Катар за мъже и жени, което ежегодно събира в Доха най-добрите състезатели от цял свят.

С това ново партньорство в България ние ще направим всичко възможно, за да подкрепим организаторите и разбира се състезателите, разбира се, с нашия признат 5-звезден продукт и обслужване.

Правим го точно тук, в красивата София, в Източна Европа, регион в който нашата компания инвестира и ще продължи да инвестира все по-сериозно и в бъдеще – с неотдавнашното разделяне и обособяване на Будапеща като отделен полет, с включването на Белград в нашата глобална мрежа от дестинации, последван от Варшава на 5 декември”, заяви г-н Йоханес.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА

Новото лого на надпреварата изглежда по този начин:

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини