Ли На категорична: Рано ми е да мисля за пенсия



Ли На категорична: Рано ми е да мисля за пенсия
Свързани играчи
Тагове
09-10-2012 13:10 | Станко Димов

Най-добрата азиатска тенисистка Ли На, която през февруари ще навърши 31 години сподели, че на този етап няма никакво намерение да приключва с професионалната си кариера.

Наскоро Ли На назначи за свой треньор специалиста Карлос Родригес, който се надява да й повлияе положителен ефект върху представянето й на корта.

„Очаквам с нетърпение следващия сезон. Надявам се, че той ще бъде доста по-позитивен. Годините нямат значение. Точно сега се чувствам в отлично здраве. Все още имам сили да тичам по корта. Все още мога да се конкурирам с най-добрите на света. Не виждам причина да приключвам кариерата си сега”, коментира китайката, която през 2011-а година спечели „Ролан Гарос”.

Миналата седмица Ли На достигна до полуфинал на турнира в Пекин, с което си гарантира участие в заключителния за сезона в WTA турнир в Истанбул.

Ли На показва добра форма под ръководството на Карлос Родригес. През август китайката спечели турнира в Синсинати, което бе първи триумф за нея от повече от година. „Много съм доволна от нашата работа. Поставихме си като цел участие в Истанбул и ето, че желанието ни се изпълни”, каза китайката.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини