Дори Цвети Пиронкова не донесе късмет на "смърфовете"



28-10-2012 14:40 | Искрен Минчев

Цветана Пиронкова опита да избяга от напрежението на започващия Турнир на шампионките, като отиде да гледа футболен мач на стадион „Георги Аспарухов”. На "Герена" любимият й Локо (Пд) игра срещу "Левски", но падна с 1:2, предаде Гонг. Както е известно, гаджето й Мишо е бивш футболист на "смърфовете".

Красавицата бе от малкото симпатизиращи фенове на Локомотив, допуснати до Сектор "А", и изгледа мача в обкръжението на много привърженици на "сините".

С много от тях Пиронкова се снима, като изгледа с интерес двубоя и въпреки "черно-белите" си пристрастия, аплодира добрите изяви на футболистите и на двата отбора.

Най-добрата ни тенисистка очаква грандиозно шоу в зала „Арена Армеец“ по време на Турнира на шампионките, който започва на 30 октомври. Жребият е утре.

Пиронкова очаква подкрепата на българските любители на тениса. Феновете на "Левски" й обещаха да бъдат плътно с нея в зала "Арена Армеец".

„Сините” фенове увериха Цвети, че е най–красивата от осемте участнички в Турнира на шампионките, въпреки участието на други чаровни дами - Каролина Вожняцки, Мария Кириленко и Даниела Хантухова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини