Квитова разпуска с хокейна звезда



30-10-2012 14:42 | Мара Калчева

Петра Квитова не си дава много зор преди финала за Фед Къп Чехия – Сърбия. Чешката тенисистка разпуска в компанията на хокейната звезда Яромир Ягър в Прага.


„Вижте кой дойде да вика за мен на демонстративен мач. Това е Яромир Ягър!”, похвали се пред феновете Квитова и публикува снимка с легендарния хокеист.


Няколко дни по-рано Петра напусна заключителния турнир на WTA в Истанбул заради вирусна инфекция. Говори се, че под въпрос е и нейното участие във финала за Фед Къп.


Междувременно обаче сръбската тенисистка Йелена Янкович сподели своите очаквания преди мача между националните отбори на Чехия и Сърбия.


Петра Квитова не е обикновена съперничка. Играли сме с нея на турнира в Линц, когато загубих в три сета. Но всеки нов мач е съвършено нова история. Сега ще защитавам честта на родината си, а това ще ми даде нови сили и вдъхновение.

"Много важно е ние с Ана Иванович да спечелим своите срещи на сингъл. Тъй като чехкините имат силна двойка и нашите шансове на двойки са малки”, коментира Йелена Янкович за агенция АР.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини