Даниела Хантухова: Винчи не ми даде шанс



30-10-2012 18:41 | Станко Димов

Даниела Хантухова започна с тежка загуба участието си на Qatar Airways Tournaments of Champions. В първа среща от група „Сердика” словачката отстъпи с 1:6, 2:6 пред Роберта Винчи. Това беше пети двубой между тях, след който Винчи води с 3:2 победи. След двубоя Хантухова призна, че заслужено е загубила.

„Никога не съм излизала на корта несигурна в себе си. Днес не направих изключение, но срещу мен имах един перфектен състезател. Винчи игра отлично, тя почти не правеше грешки, беше навсякъде по корта. Няма какво да крия – тя беше по-добра във всяко едно отношение и заслужено спечели”, коментира Хантухова.

„През сезона бях контузена за 3 месеца и може би все още търся формата си. Не е лесно да си върнеш оптималното състояние, след като си бил толкова време извън строя. Тренирам всеки ден, давам 100% от себе си. Достатъчно опитен състезател съм и знам, че с много труд ще си върна формата”.

Хантухова, която е №32 в ранглистата на WTA призна, че една от задачите й в близките години ще бъде да завърши своето висше образование. Красавицата обяви също, че ще продължи да се занимава с благотворителност, защото обича да помага на хората в нужда.

Запитана какво ще прави след края на кариерата си, Хантухова отговори следното: „Все още не мисля за този момент. Може да ви се струва, че отдавна съм в тениса, но аз нямам намерение скоро да се отказвам. Ако искате да ви назова нещо конкретно, то това е мода. Бих се занимавала с мода, това е едно от хобитата ми”.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини