Вожняцки: Ще търся победа и срещу Хантухова



31-10-2012 22:30 | Станко Димов

Въпреки, че записа две експресни победи в първите си два двубоя в София, бившата №1 в света Каролина Вожняцки няма намерение да спира с победите. За датчанката предстоящия двубой с Даниела Хантухова е без голямо значение, тъй като независимо от резултата вече има гарантирано място на полуфинал.

Даниела Хантухова е сериозен съперник. Въпреки двете победи няма да се пестя. Ще се опитам отново да покажа най-доброто от себе си и да спечеля”, коментира Вожняцки на пресконференция след победата с 6:3, 6:1 над Роберта Винчи.

„Срещу Винчи не беше лесно, въпреки че резултатът показва друго. Тя има различен стил на игра и може да те затрудни постоянно. Аз трябваше да запазя концентрация през целия двубой. Опитвах се да се концентрирам върху собствените си сервис-геймове”, коментира Вожняцки.

„Няма място за експерименти в следващия ми двубой. В моята група се паднах с 3 състезателки, които имат коренно различен стил на игра. Хантухова е силна от основната линия и очаквам да бъде труден двубой”, каза още датчанката.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини