Шарапова похапва домашни пелмени



01-11-2012 15:59 | Мара Калчева

Мария Шарапова похапна домашни пелмени в Москва и публикува във Фейсбук профила си своя снимка на трапезата в дома на своите родители.

„Домашните пелмени са любимото ми ястие, когато се намирам в Русия”, написа втората ракета в ранглистата на WTA.


Най-добрата руска тенисистка неочаквано се отби в руската столица тези дни, за да се срещне със свои фенове. Тълпата я чакаше на Тверския площад въпреки ледения дъжд, който се изливаше.

Имаше мъже с цветя, жени с деца, възторжени юноши, а на опашката стояха и няколко пенсионери. В галерия „Самсунг” обаче можаха да влязат само победителите в конкурса „Спечели срещу Мария Шарапова”.


В неделя Мария загуби от Серина Уилямс в Истанбул, в понеделник игра два демонстративни мача и получи лека травма в Прага, във вторник подписа рекламен договор в Москва.

И така в сряда Шарапова излезе на сцената в галерия „Самсунг”, облечена в къса черна рокля. На церемонията й връчиха нов смартфон, огромен букет цветя, статуетка с двуглав орел – приз за най-добра тенисистка на Русия, подаръци от олимпийския комитет.

След всичко това Шарапова се пошегува: „Да не би вече да е Нова година?”

„Нека така да е всеки ден”, отговаря шефът на Руската тенис федерация Шамил Тарпищев.


Фен попита Шарапова в какъв спорт иска да се пусне на зимните олимпийски игри в Сочи 2014 г.  „Бих искала да покарам ски, ако дотогава някой ме научи. Може би, баща ми”, отговори тенисистката.

След церемонията Маша потегли за дома на родителите си в бял автомобил BMW.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини