Вожняцки: Пиронкова или Петрова? Нямам претенции



01-11-2012 23:27 | Станко Димов

Каролина Вожняцки сподели, че успехът над Даниела Хантухова е бил най-трудният й от началото на Qatar Airways Tournament of Champions. Както е известно двете останаха на корта близо 3 часа, а крайната победа бе на сметката на бившата №1.

„Да, това определено беше най-трудният ми двубой от началото на турнира”, коментира Вожняцки на пресконференцията след двубоя.

„Нямам претенции срещу кого ще играя на полуфиналите. Ще разберем утре, но нямам конкретни предпочитания”, разкри още Вожняцки.

Русокосата състезателка призна също, че не е наясно какво ще прави в петък, който е почивен ден за нея. „Нямам някакъв специален график или програма. Ще решаваме според ситуацията”.

В заключение Вожняцки коментира и възможността да се завърне в Топ 10, ако запише още една победа в София. „Не беше ли достатъчно с тази победа?”, обърна се датчанката към представител на WTA, който със знак и показа, че трябва да бие поне още веднъж.

„Целта ми е да спечеля не само още една победа, а турнира като цяло. Точно затова съм тук. №1 в света? Изобщо не мисля затова в момента”, каза още Вожняцки.

Екип на Tennis24.bg

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини