Хантухова: Беше чудесно, искам да се върна



03-11-2012 14:29 | Станко Димов

Даниела Хантухова публикува снощи за последен път от София в своя блог на официалния сайт на WTA. В събота словачката си заминава, изпълнена с отлични впечатления от Qatar Airways Tournament of Champions.

„Да, имах още един дълъг мач и отново не успях да го спечеля, защото не съумях да оползотворя шансовете си. Но въпреки всичко трябва да кажа, че съм щастлива от изминалата седмица. С изключение на първия ми мач, чувствам че играх добре.

"Двубоят с Каролина беше кулминацията. Много съм впечатлена от турнира като цяло – организаторите са свършили ужасно много работа и отношението към нас беше невероятно. Публиката също беше страхотна и непрестанно чувствах, че ме подкрепя.

"Магазините тук също са много хубави. Един ден тръгнах на разходка – нашият хотел е точно в центъра на града, така че е близо до всичко, и точно до хотела открих магазин на Lindt. Оттогава го посещавах всеки ден, за да купувам лакомства за моето семейство и приятели. Обичам Lindt – любим ми е червеният шоколад.

"Наистина се надявам да се върна отново в София един ден.

"Заминавам утре (в събота) и ме чака ваканция. Беше великолепна седмица. Забавно беше, че мама и останалата част от семейството ми бяха заедно с мен – както и треньорът, а организаторите на турнира бяха на много високо ниво!"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини