Винъс готова за нова титла в Маями24-03-2010 11:55 | Станко Димов

Винъс Уилямс се прицели в своята четвърта титла от турнира Sony Ericsson Open в Маями. Бившата номер 1 в света ще започне участието си от втория кръг, а неин пръв съперник ще е Сорана Кърстя.

 

"Страхотно е да се завърнеш у дома. Публиката тук е зад мен, а освен това семейството ми и приятелите ми ще ме гледат всеки мач на живо", сподели Винъс Уилямс.

 

"Заедно със Серина се намираме в пика на нашите кариери. Вече сме много опитни състезатели и знаем как да печелим важните мачове. Сега изцяло от нас зависи докога ще играем", каза още по-голямата от сестрите Уилямс.

 

В момента Винъс Уилямс се подвизава и като репортер, като събира материали за книгата "Ела и победи". Тенис звездата разговаря с някои от най-известните хора в САЩ, сред които Бил Клинтън, Кондолиза Райс и Вера Уанг, които разказват за влиянието на спорта върху кариерите им.

 

"Понякога малко се притеснявам преди дадено интервю. Не знам дали ще харесат въпросите ми и как ще реагират. Към момента обаче всичко върви по план", призна Винъс.

 

Относно целите си през 2010 година, Винъс заяви: "Победа, победа, победа, победа и победа".
Коментари
Други новини