Душевина съди фирма за електронни цигари



10-11-2012 22:23 | Мара Калчева

Вера Душевина ще съди фирма за производство на електронни цигари, както и спортен сайт, който без съгласието на тенисистката използва името й за рекламни цели, съобщава агенция ИТАР ТАСС.


Рускинята разбрала, че е използвана за реклама на електронни цигари, след като журналист й задал следния въпрос: „Вие отдавна желаете да спрете цигарите, но не успявате. Може би най-после ще ви се удаде да се избавите от този вреден навик?”


Оказало се, че в спортен сайт от името на Вера Душевина се рекламират електронни цигари. И всичко това без нейното знание и съгласие.


„Меко казано, бях удивена, когато разбрах, че пуша. Аз съм спортистка и никога не съм пушила. Даже не съм опитвала. Плюс това, нямам намерение да рекламирам тютюневи изделия”, заяви Вера Душевина.


Адвокатът на тенисистката - Оксана Михалкина съобщи, че в близките дни ще бъдат подадени два иска в съда.  Единият е за клевета – за разпространение на лъжливи сведения, уронващи честта и достойнството и съсипващи бизнес репутацията на Душевина. Другият иск е за морални щети.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини