Мария Шарапова копнее за роля в Холивуд



23-11-2012 16:56 | Станко Димов

Мария Шарапова разкри, че би желала един ден да участва в заснемането на някой скъп холивудски филм. Руската тенисистка в момента е в Индия по бизнес дела, но отдели време и даде любопитно интервю пред Hindustan Times, в което разкри за актьорските си заложби.

„Точно в момента много неща се случват в живота ми. Ангажирана съм с двубоите си, както и с дела извън корта, които също отнемат доста време. Но някой ден, ако ми се открие подобна възможност с удоволствие бих участвала в някоя холивудска продукция”, призна Шарапова.

Списъкът с професионалните атлети, които впоследствие преоткриват себе си на снимачните площадки в Холивуд не е никак кратък, но конкретно що се отнася до тенис „желаещи” почти няма.

Американската легенда Джон МакЕнроу е влизал в кадър за няколко минути в няколко филма, но в никакъв случай не може да става дума за кариера. Иначе жената, пряко свързана с тениса, която през последните години направи сериозна филмова кариера е Бруклин Декър.

Съпругата на вече отказалия се Анди Родик е сред главните героини в прочулия се като пълен провал Battleship, чийто бюджет бе $200 милиона.  Декър обаче има роли и няколко романтични комедии, които получиха далеч по-добри оценки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини