За потрошения Бубка се грижи вълшебник



01-12-2012 19:02 | Мара Калчева

Видимо се подобрява състоянието на Сергей Бубка, който падна преди месец в Париж от третия етаж на сграда.

25-годишният украински тенисист и гадже на световната №1 в женския тенис, Виктория Азаренка, има множество фрактури след инцидента, но вече стои на крака самостоятелно, прави рехабилитация в басейн и започва да ходи.

Физиотерапевтът Джанлука се грижи за Бубка, като провежда шест-часови занимания всеки ден, а тенисистът го нарича „моят вълшебник”. 

„Лош късмет доведе до нещастния случай, но оттогава ми върви много. Провървя ми, че изобщо останах жив и не получих никакви сериозни травми. Провървя ми, че приятелите ме намериха и ме закараха в тази чудесна болница, където се погрижиха за мен”, казва Бубка за официалния сайт на АТР.

Тенисистът не помни самото падане, а как е викал за помощ след това. Когато се събудил след девет-часовата операция в парижката болница „Жорж Помпиду” Сергей четири пъти питал майка си къде се намира и как е попаднал тук.

Бубка благодари на своите колеги и фенове за поддръжката. След тенисистите, посетили Бубка в болницата освен приятелката Виктория Азаренка са Серхий Стаховски и Малек Жазири.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини