Радванска: Доминика не заслужаваше такава загуба



11-01-2013 16:45 | Станко Димов

Агниешка Радванска показа уважение към Доминика Цибулкова след двубоя между двете на финала в Сидни, приключил с резултат 6:0, 6:0 в полза на полякинята. На пресконференция след двубоя Радванска сподели, че напрежението си е казало тежката дума в представянето на Цибулкова, която „не заслужаваше подобен резултат”.

„От самото начало на срещата усетих, че Доминика е твърде нервна. Тя искаше да спечели титлата, но бе силно притеснена. Според мен през втория сет тя изобщо не знаеше какво да прави на корта”, коментира Радванска.

„Аз съм доволна от показаното, играх добре и поддържах ниво през целия двубой. Цибулкова обаче правеше много грешки, това също трябва да се отбележи. Честно казано не съм очаквала такъв резултат. Но спортът си е спорт и понякога такива неща се случват. Не мисля, че тя заслужаваше подобен резултат. Такива неща обаче се случват”, каза още Радванска.

Радванска ще започне Australian Open като №4 в основната схема. В първи кръг полякинята ще се изправи срещу представителката на домакините Бояна Бобушич (№307). 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини