11:0 за Радванска от началото на годината



16-01-2013 08:17 | Станко Димов

Агниешка Радванска записа 11-ата си поредна победа от началото на годината. Полякинята се класира за трети кръг на Australian Open, след като се наложи с 6:3, 6:3 над Ирина-Камелия Бегу (Румъния).

Бегу започна добре срещата и успя да осъществи пробив още в първия гейм, но след това в 5 поредни изгледа от близо как Радванска печели точка след точка. Така се стигна до 5:1 и полякинята сервираше за сета, когато изненадващо допусна втори пробив.

В крайна сметка след 46 минути игра световната №4 наложи волята си – 6:3. Румънката Бегу, която приключи с 25 непредизвикани грешки в първия сет, поиска медицински таймаут заради болки в рамото.

Радванска започна силно втората част и поведе с 2:0, но след това допусна изравняване за 3:3. Следващите 3 гейма бяха за полякинята, с което тя си заслужи място в трети кръг, където я очаква победителката от двубоя Ксения Первак – Хедър Уотсън.

Агниешка Радванска е достигала до 3 пъти в кариерата си до четвъртфинал на Откритото първенство в Австралия. Тя започна тази година с 2 титли на сметката си – Окланд и Сидни, като все още няма загубен сет!

НАЙ-ДОБРИТЕ СНИМКИ ОТ ДЕНЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини