Вожняцки: Не съжалявам за отпадането, играх добре



21-01-2013 13:06 | Станко Димов

Бившата №1 в света Каролина Вожняцки отново разочарова феновете си, като отпадна в IV кръг на Australian Open.

В понеделник сутрин датчанката отстъпи с 1:2 сета пред Светлана Кузнецова и стегна куфарите преди най-интересните битки да са започнали. Въпреки това обаче Каро бе сравнително спокойно и най-вече доволна от себе си. Ето какво сподели тя след отпадането си:

„Определено не съм щастлива, след като загубих. Беше добър двубой, доста равностоен. Мисля, че имах своите шансове, но не се възползвах и това ми коства загубата. Нищо, ще се опитам пак следващата година”, бяха първите думи на Вожняцки след отпадането й от турнира.

„Мисля, че ще си тръгна от Австралия с добри впечатления от играта ми. Определено има някои неща, които трябва да подобря в играта си, но в същото време видях и вече направените подобрения.

Исках да продължа по-напред, но това не се получи. Все още има много години тенис пред мен, така че се надявам в някой от следващите години да се представя още по-успешно в Австралия. Освен това сезонът тепърва започва, така че няма за какво да съжалявам. Все още сме януари”, коментира Вожняцки.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини