Григор Димитров: Загубихме мача, но не и битката



02-02-2013 18:40 | Станко Димов

Григор Димитров и Димитър Кузманов загубиха драматичния двубой в събота, като по този начин Финландия поведе с 2:1 победи преди заключителните двубои на сингъл. Ето какво каза след двубоя Григор Димитров.

„Не е лесно да се говори в този момент. Направихме добър мач, борихме се до края. Може би накрая не ни достигна малко късмет, няколко топки пратихме в аут и загубихме. Поздравявам Мико за прекрасната игра. Успяхме да се пребори за 2:2, след като загубихме първите два сета. Като цяло днес загубихме мача, но не и битката”, коментира Димитров.

„Не мисля, че имаше кой знае какви изненади на корта. Имахме своите шансове в началото на петия сет. Те (финландците) са доста опитни, движеха се добре по корта. И те имаха своите моменти на колебания, но за жалост в края нещата не се развиха добре за нас”.

В неделя Григор Димитров ще се изправи срещу Мика Континен. Двубоят е от 14:00 часа българско време и при успех на Гришо ще изравним общия резултат на 2:2 победи. При загуба на Димитров, Финландия ще се поздрави с успеха.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини