Ана Иванович идва у нас за Турнира на шампионките?



19-02-2013 07:59 | Станко Димов

Сръбската красавица Ана Иванович е фаворит №1 за едната от двете уайлд-карти за второто издание на Турнира на шампионките. Мачовете са от 29 октомври до 3 ноември в "Арена Армеец" и събират най-предно класираните осем, спечелили турнир от категория "Интернешънъл" през годината.

Две от местата обаче са запазени за покани от организаторите и Хубавата Ана е "под прицел", ако не спечели титла. Другата по традиция е резервен вариант за Цветана Пиронкова в случай, че и тя не успее да триумфира на турнир през сезона.

Иванович е №13 в света, а освен това спечели две от първите три издания на Турнира на шампионките в Бали. Ако кацне в София, сръбкинята ще продължи царството на финеса в "Арена Армеец". Миналата година на корта "дефилираха" най-дългите крака в тениса - Даниела Хантухова зарадва феновете със 111-сантиметровите си прелести.

Макар да загуби и трите си мача от групата, словачката обяви, че се е чувствала невероятно у нас и иска да се върне отново. Изглежда, че ако иска да го направи обаче, Хантухова ще трябва задължително да спечели титла, иначе може да остане извън тенис елита в София, пише "Труд".

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини