Григор Димитров отпадна и на двойки



Григор Димитров отпадна и на двойки
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
13-03-2013 12:27 | Станко Димов

Само няколко часа след загубата си от Новак Джокович в турнира на единично, Григор Димитров отпадна и в надпреварата на двойки на турнира от сериите "Мастърс 1000" в Индиан Уелс.

Заедно с датския си партньор Фредерик Нилсен те отстъпиха със 7:6(1), 1:6 8:10 от хърватско-бразилския тандем Иван Додиг - Марсело Мело.

Срещата започна с ранен пробив за Додиг и Мело, но Гришо и Нилсен веднага успяха да го върнат, а при резултат 6:5 гейма в полза на българо-датския дует, те стигнаха до сетбол, но съперниците им успяха да задържат подаването си и да вкарат сета в тайбрек. В него Димитров и Нилсен не им оставиха никакви шансове, като им позволиха да спечелят само една точка.

Вторият сет завърши с убедителна победа на Додиг и Мело и така се стигна до шампионки тайбрек. В него Димитров и Нилсен поведоха с 4:0 точки, но след това съперниците им спечелиха 9 от следващите 11 разигравания, за да достигнат до три мачбола.

Гришо и датчанинът спасиха първите два, но при третия Додиг и Мело не сгрешиха и изтръгнаха победата в този толкова драматичен мач.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини