Невиждан индийско - пакистански скандал около Саня Мирза (снимки)



Невиждан индийско - пакистански скандал около Саня Мирза (снимки)
Тагове
06-04-2010 18:45 | Николай Драгиев

Потресаваща индийско-пакистанска любовна драма съпътства брака на известната тенисистка Саня Мирза и Шоаиб Малик (капитан на Пакистан по крикет между 2007 и 2009 г.). Неговият паспорт бе конфискуван от индийските власти в Хайдерабад, където следващата седмица трябваше двамата да се венчаят.

Причината затова е, че жена се е оплакала в полицията, че Малик се е оженил за нея.... по телефона през 2002 г. и сега тя иска официален развод. Той бил подписал брачен сертификат, но впоследствие я зарязал, защото била дебела.

Самият Малик се съгласил на брачната церемония по телефона, въпреки че никога не я е виждал на живо. Той бил изкушен от снимки, които Аиша Сидики (така се казва "дебелата" дама) му пратила, но всъщност не били нейни. Освен всичко според въпросната жена, пакистанецът й предлагал пари, за да мълчи и да не раздухва историята.

В същото време вчера Малик и Мирза дадоха пресконференция, на която опитаха да обяснят, че той не е правил такива неща. Това обаче предизвика сериозни протести на религиозни и политически групи, които дори изгориха знамена с нейния лик демонстративно. Самата тя бе потресена от случилото се, а освен това в действията срещу нея се включиха и различни фракции от политически партии.

"Осъждаме поведението й, защото ще се жени за пакистанец. Това е страна, която се отнася добре към тероризма и зле към Индия. Това е оскърбление за индийския народ и мюсюлманите, живеещи в Индия," заявиха беснеещите фанатици.

 

"Ние сме тук, за да изчистим името му. Нашето семейство знае истината за него," сподели Мирза. Двамата обявиха, че се надяват сватбата им да се състои до 15 април.

 

ОЩЕ ЗА КУЛТОВИЯ СКАНДАЛ ВИЖТЕ ТУК!

 

Фото: shareapic.net

 

Фото: shareapic.net

 

Фото: shareapic.net

 

Фото: shareapic.net

 

Фото: shareapic.net




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини