Серина: Тази година искам "една" победа на „Ролан Гарос”



Серина: Тази година искам "една" победа на „Ролан Гарос”
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
01-04-2013 19:41 | Станко Димов

Серина Уилямс се надява да постигне "една победа" на „Ролан Гарос”. Нещо повече – това е нейната най-голяма цел до края на сезона. Това разкри лично американката, която през уикенда спечели рекордна 6-а титла от турнира в Маями.

За световната №1 обаче почивка няма. Още тази седмица тя ще се появи на корта за старта на сезона на клей, който по традиция тя си дава в Чарлстън.

Миналата година именно от там Серина започна победната си серия на клей, която завърши с изненадваща загуба в първи кръг на „Ролан Гарос”, нанесена от Виржини Разано.

„Надявам се, че ще продължа с победите и през сезона на клей. Нямам никаква почивка, още от утре ще започна тренировки на клей, а следващият ми мач е съвсем скоро. Целта ми е да спечеля двубой от „Ролан Гарос” тази година”, каза с чувство за хумор световната №1.

„Обичам клей кортовете. Чувствам, че на тях се играе много лесно. Ако все пак трябва да определя любимата си настилка, то тогава ще се спра на тревата. Знаете, че по някои причини сервисът ми е по-добър на трева”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини