СНИМКИ: Ноле поигра с Мъри на мини-корт, глезенът му е добре



13-04-2013 22:00 | Станко Димов

Турнирът в Монте Карло стартира в неделя по обяд, а големите звезди на мъжкия тенис вече са в Княжеството и очакват първите си битки. На корта в неделя ще видим Григор Димитров, който излиза срещу Ксавие Малис.

Докато Гришо се готви за своя двубой, днес пред фоторепортерите и феновете на тениса в Монте Карло се появиха фаворитите за трофея Новак Джокович, Анди Мъри и Рафаел Надал.

Ноле и Мъри дори поиграха тенис на мини корт пред местно казино. Двамата бяха във видимо добро настроение, което е позитивен сигнал най-вече за привържениците на сърбина. До последно Ноле бе под въпрос за участието си в надпреварата, но изглежда глезенът му е доста по-добре и той поне ще опита да се представи на ниво.

"Глезенът ми е добре, но ще трябва да внимавам. Удоволствие е за мен да бъда тук. Надявам се да бъда готов да направя нещо голямо", коментира Джокович, който е гражданин на Монако.

Анди Мъри пък раздаде доста автографи на присъстващите. "Това е фантастичен турнир. Радвам се, че отново ще играя на клей. Харесвам тази настилка, тренирал съм с години в Испания, когато бях по-млад", обяви Мъри, за когото се знае, че червените кортове са най-слабата му настилка.

В Монте Карло е и осемкратният шампион Рафаел Надал, който почива в първи кръг, а във втори ще се изправи срещу Маринко Матошевич и Фернандо Вердаско. За разликата от Мъри и Ноле, испанецът се показа пред камерите в изискано черно сако и бяла риза.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини