Тенисът посочи ГЕРБ за свой спасител



Тенисът посочи ГЕРБ за свой спасител
Тагове
10-05-2013 11:55 | Станко Димов

Партия ГЕРБ е най-тази, която би помогнала най-много на българския спорт и в частност тениса. Това показват резултатите от анкета, която продължи в сайта Tennis24.bg близо месец.

Своя глас в проучването дадоха близо 3800 души, което е абсолютен рекорд на сайта. Повече от половината от анкетираните (50.82%) са на мнение, че ГЕРБ ще се грижи най-добре за българския тенис.

На второ място читателите са посочили Коалиция за България, като „червената” партия получава едва 13% доверие. Трети и четвърти, с минимални разлики, са ДСБ (8.90%) и Атака (8.56%).

Всички резултати от анкетата вижте в графиката по долу.

Припомняме, че в неделя предстои може би най-важният ден за страната ни през годината – предсрочните парламентарни избори.

От Tennis24.bg призоваваме за активна гражданска позиция. Нека всеки имащ право, да даде своя глас за когото прецени. Оставането вкъщи обаче би било знак на безразличие, което може да се окаже пагубно за страната ни.

Темата е от изключително значение, затова от Tennis24.bg и SportMedia.Tv ще продължим да търсим отговори на най-важните въпроси, свързани с развитието на спорта в страната ни.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини