Джокович има план за успех над Надал



06-06-2013 14:49 | Станко Димов

Новак Джокович изглежда готов за предизвикателството да се изправи срещу Краля на клея - Рафаел Надал на полуфиналите на „Ролан Гарос”. Двамата ще премерят сили в петък, а победителят ще се класира за финал в най-важния турнир на клей за сезона.

„Трябва да започна агресивно от самото начало, да показвам най-добрата си игра през цялото време, защото само така ще успея да стигна до успеха”, каза сърбинът след победата си над Томи Хаас в сряда.

„Нямам търпение. Двамата познаваме чудесно играта си и сме в добра форма и това е най-големият сблъсък на „Ролан Гарос” и за мен, и за него”, продължи шампионът от Australian Open. Той сподели още, че трябва да бъде концентриран през цялото време, тъй като е възможно няколко малки грешки да определят победителя.

Джокович се надява победата му над Надал на финала в Монте Карло да му вдъхне повече самоувереност за предстоящия сблъсък. „Като знам, че вече имам един успех над него на клей тази година, ще бъде плюс за мен, когато стъпя на корта”, каза Ноле.

До момента Надал има една единствена загуба в Париж – регистрирана през 2009-а година от Робин Сьодерлинг.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини