Асен Христов събра 300 гости за юбилея си (+СНИМКИ)



13-06-2013 17:25

На парти изненада в ресторант „Лебед” в сряда вечер в Панчарево около 300 роднини, колеги и най-близки приятели поздравиха Асен Христов по повод 50-ия му рожден ден. Още при посрещането на гостите се появиха първите сълзи в очите на развълнувания юбиляр. И не изчезнаха до края на тържеството, чийто сценарий бе изцяло подготвен от съпругата му Кремена.

В началото бе показан специален филм, в който семейството му разказа за някои интересни случки от живота на рожденика. Родителите и децата му бяха най-емоционалната част от този филм, след чийто край Христов получи най-ценния подарък – медал от своите наследници. Той благодари на всички за уважението да присъстват на празника му и сподели две свои големи мечти, които са на път да се сбъднат, но засега остават тайна за широката публика.

Сред гостите освен голямото му, сплотено семейство, майка му и баща му, други роднини, колеги и бизнес партньори, бяха и личности, като собственикът на Дарик радио Радосвет Радев, президентът на "МАГ адвъртайзинг" Красен Кралев, бившата зам. министърка и настояща общинска съветничка Любка Качакова, президентите на федерациите по лека атлетика и баскетбол Добри Карамаринов и Георги Глушков, спортният директор на баскетболната ЕВРОХОЛД Балканска лига Шай Щрикс, журналисти и други.

За доброто им настроение се грижеха момчетата от група Грамофон, които поздравиха юбиляра с някои от любимите му руски песни, и актьорът Краси Радков.

Не ни остава нищо друго, освен да пожелаем на Асен Христов наистина да сбъдне мечтите си!

СНИМКИ ОТ КУПОНА ВИЖТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Shanghai Rolex Masters
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Шанхай
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,298,535

Official Website | Livescore
Други новини