Кутровски отпадна в Сърбия, следваща спирка - Бургас



14-06-2013 14:37 | Станко Димов

Димитър Кутровски отпадна на четвъртфиналите на турнира на клей в сръбската столица Белград с награден фонд 10 хиляди долара.

Квалификантът Кутровски загуби от поставения под номер 4 представител на домакините Милян Зекич с 5:7, 4:6. 25-годишният софиянец поведе с 3:1 в началото, но след това Зекич контролираше мача и стигна до обрат.

"Като цяло мисля, че играх добре, с изключение на няколко моменти. Доближавам се все повече до играта, която искам да показвам. Следващият ми турнир отново ще бъде в България, в Бургас. Най-вероятно ще изляза на корта в сряда", коментира Кутровски.

Бившият национал на България за купа "Дейвис" все пак заработи 2 точки за класацията на АTP и 292 долара. Кутровски, който е достигал до 312-ото място в световната ранглиста, се завърна на корта в средата на май след 15-месечно наказание заради употреба на забраненото вещество "метилхексанамин".

Той вече участва в три турнира на ITF, в които записа 9 победи в 12 мача, като достигна до финала във Варна в края на миналия месец.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини