Радванска разочарована от негативните реакции за голата фотосесия



23-07-2013 14:45 | Станко Димов

Най-добрата полска тенисистка Агниешка Радванска е разстроена и изненадана от отрицателната реакция в родината си след голите снимки за ESPN Body Issue.

Както е известно тенисистката бе една от десетките спортисти, които бяха избрани от списанието и които заснеха гола сесия.

Ага позира в басейн, пълен с топки за тенис. Реакцията в Полша обаче бе светкавична, като тенисистката дори бе изключена от католическа организация. Причината – „неморално поведение” от страна на световната №4.

„Бях малко разочарована от реакциите”, коментира Радванска пред „Ройтерс”.

„Наистина останах много изненадана от цялата шумотевица, която се вдигна след снимките. Католиците реагираха така, сякаш съм направила фотосесия за мъжко списание. Изненадах се, защото те дори не знаеха за какво точно беше фотосесията”, каза тенисистката.

Всъщност бе една от 21 спортисти, които бяха снимани в специалното издание на списанието, което има за цел да покаже телата на спортистите. За справка ще отбележим, че на корицата на списанието е 77-годишният голфър Гари Плеър, който също се снима гол.

Иначе тази седмица Радванска се завръща на корта. Полякинята е водач в схемата на турнира Bank of the West Classic в Станфорд, като е и основен претендент за трофея.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини