Надал: Миналата година печелех със слаба игра, сега съм много по-добър18-04-2010 04:14 | Николай Драгиев

Рафаел Надал направи интересно признание в навечерието на шестия си пореден финал в Монте Карло. Той сподели, че миналата година, въпреки че е спечелил почти всичко на клей, е играл много слабо. За сметка на това през този сезон той е изключително доволен от играта си, въпреки че резултатите все още закъсняват.

"Страхотно е, че отново съм на финал и мога да спечеля за шести път в Монте Карло. За статистиката обаче ще мисля, едва когато приключи кариерата ми. Сега просто искам да играя добре. Надявам се да не съм толкова нервен както бе в Индиън Уелс и Маями. Щастлив съм, просто защото се представям на нивото, което искам," сподели Рафа.

Според него през миналия сезон е печелел, но с лоша игра. "Да, миналата година спечелих в Монте Карло, Барселона, Рим и бях на финал в Мадрид, но играех много, много слабо. Имах ужасни и доста тежки мачове. Появиха се проблемите с коляното, а и с моите родители. Сега обаче няма и помен от всичко това. Играя много по-добре, чувствам се отлично, агресивен съм и въобще няма от какво да се оплача," коментира още Надал.
Коментари
Тенис - резултати и статистика
Други новини