Сам Стосър не остави шанс на Сесил Каратанчева



01-08-2013 14:51 | Станко Димов

Състезаващата се за Казахстан българка Сесил Каратанчева, която сензационно отстрани 42-ата в света германка Юлия Гьоргес в първия кръг на турнира в Карлсбад, Калифорния, не можа да окаже съпротива на Саманта Стосър.

Поставената под № 5 австралийка се наложи с лекота с 6:4, 6:1. В момента Каратанчева заема 137-о място в световната ранглиста.

В останалите срещи поставената под № 1 Виктория Азаренка победи италианката Франческа Скиавоне с 6:2, 6:3. За белоруската тенисистка това бе първи мач след отказването й във втория кръг на Уимбълдън заради контузии в коляното и бедрото.
 
„Толкова се забавлявах отново да съм на корта. Играех и бях щастлива, че правя нещо, за което съм се подготвяла толкова време… Не мислех за контузии”, сподели развълнуваната Вика пред журналисти след срещата.

Поставените под номер 3 и 4 Петра Квитова (Чехия) и Роберта Винчи (Италия) не срещнаха никакви проблеми в мачовете си от втория кръг.

Винчи се наложи над представителката на домакините Бетани Матек-Сандс с 6:4, 6:2, а Квитова победи британката Лора Робсън с 6:1, 6:2.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини