Плажен тенис на покрива на мол „Сердика Център”



05-08-2013 16:02

След като миналата седмица се проведе турнир по плажен тенис в подножието на писта „Томба” в Банско,  за любителите на този атрактивен спорт предстои ново предизвикателство.

За пръв път в България плажен тенис ще се играе на покрив - на професионалното игрище към BEACH BAR на площадката на мол „Сердика Център“ в столицата.

Демонстрацията ще се проведе на 7 август, сряда, от 17.30 часа и ще започне със срещи,  организирани от Българска федерация по тенис, в които националите по плажен тенис ще покажат основни техники от най-достъпната за начинаещи игри. Ще бъде дадена възможност на деца да направят първите си стъпки в този динамичен спорт.

След това на корта ще се появят певецът Орлин Павлов, който наскоро спечели приз за най-атрактивен играч, Константин Вълков, програмен директор на "Дарик радио", водещата на спортната емисия на „Нова“ телевизия Йоана Гочева, синоптичката на bTV Кристина Балинска и др.

Сред поканените е селекционерът на националният отбор по футбол Любослав Пенев, който е печелил много турнири по тенис на корт, но още няма купа от плажен тенис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини