Анди Мъри започна атака на трета титла в Синсинати



Анди Мъри започна атака на трета титла в Синсинати
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
14-08-2013 19:43 | Станко Димов

Световният №2 Анди Мъри започна по блестящ начин участието си на „Мастърс 1000” турнира в Синсинати. В двубой от втори кръг, шотландецът се наложи с 6:2, 6:3 над Михаил Южни в двубой, който продължи едва 70 минути.

Шампионът от US Open 2012 успя да реализира 5 точки за пробив, а в същото време Южни „помогна” с куп двойни грешки. Мъри, който е двукратен победител в надпреварата в щата Охайо, вече може да мисли за следващия си съперник – Жулиен Бенето. Залогът в този мач ще бъде участие на четвъртфинал в Синсинати.

Припомняме, че Мъри записа разочароващо представяне на турнира в Монреал миналата седмица, където отпадна именно в трети кръг (загуби от Гълбис).

Място в трети кръг в Синсинати си гарантира и германецът Томи Хаас. Опитният състезател не остави шанс на Марсел Гранойерс и го победи с 6:4, 6:1. Така в трети кръг ще станем свидетели на двубой между Хаас и Роджър Федерер, който се очертава да бъде истинско зрелище.

По-късно тази вечер участието си в турнира започва и Рафаел Надал, който през уикенда триумфира на „Роджърс Къп” в Монреал.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини