Серина: US Open може да бъде „Бонус шлем”Серина: US Open може да бъде „Бонус шлем”
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
26-08-2013 18:12 | Станко Димов

Водачката в схемата е световна №1 Серина Уилямс сподели, че за нея US Open може да бъде само „Бонус Шлем”, тъй като тя отдавна е преизпълнила целите си за сезона.

„Това е красотата на моята кариера. Нямам нужда да доказвам нищо на никого. Всичко, което спечеля от този ден нататък ще бъде бонус. Всичко ще бъде допълнителна наслада”, коментира Уилямс, която започва турнира в Ню Йорк като шампион от миналата година.

Късно тази вечер Серина Уилямс започва защитата на трофея, като на старта ще се изправи срещу друга опитна състезателка – Франческа Скиавоне.

„Очаквам да се получи добър двубой. Тя наистина е много добра. Голям боец е и е опасна на корта”, коментира Уилямс.

Ако няма изненади, първото по-сериозно препятствие пред Серина Уилямс се очертава да бъде в четвърти кръг, когато тя може да срещне Слоун Стивънс.
„Слоун прави много силен сезон. Радвам се да видя, че те прогресира. Млада е, а в същото време играе с голяма увереност. Повярвайте ми – това не е никак лесно”, каза Уилямс.

Любопитното е, че US Open 2013 наистина може да се окаже огромен „Бонус Шлем” за Серина, тъй като тя вече спечели US Open сериите. Така, при успех в Ню Йорк, Уилямс ще заработи рекордния в историята на тениса чек за 3.6 милиона долара.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини