Тържествено откриване на новата академична учебна година в НСА



13-09-2013 12:18 | Станко Димов

На 16.09.2013 г. /понеделник/ от 10:00 ч. в зала „Аула Максима“ в Национална спортна академия „Васил Левски“, ще се проведе тържествена церемония по откриването на новата академична учебна 2013/14 година.

Това е първата академична година за общо 724 първокурсници, сред които 20 олимпийски, световни и европейски медалисти, както и изявени параолимпийски спортисти.

Сред поканените гости на церемонията  са  официални лица, членовете на Ректорското ръководството на НСА, на Академичния съвет и Съветът на настоятелите и новоприети студенти.

Сред потвърдилите участието си са председателят на Българския олимпийски комитет /БОК/ Стефка Костадинова, председателят на Управителния съвет на Българския спортен тотализатор /БСТ/ Нораир Нурикян, олимпийската медалистка Румяна Нейкова, председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Христо Монов, кметът на р-н Студентски Димитър Дилчев, Радослав Янкулов Генерален директор на БНР, Калин Катев - член на управителния съвет на БНР, журналистката Вера Маринова.

Събитието ще завърши с водосвет.

След официалната церемония ще бъде открито и новото журналистическо студио на академията.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини