Ана Иванович: Много искам да участвам в Турнира на шампионките



18-09-2013 19:59

В личния си профил в социалните мрежи Ана Иванович изрази огромното си желание да дойде в София и да участва на Турнира на шампионките тази година.

През този сезон състезанието започва на 29-и октомври и отново ще събере част от най-добрите състезателки в света. За момента единствената сигурна участничка е Цветана Пиронкова, която получава „уайлд кард”.

"Наистина очаквам с нетърпение Турнира на шампионките в София! Надявам се да се представя добре в България. Очаква ме натоварен завършек на сезона като ми остават още пет турнира," сподели сръбкинята.

Право да участват в надпреварата в българската столица имат шест състезателки, които са спечелили поне една WTA титла от категорията International. Организаторите имат право и на две специални покани (wildcards).

До края на сезона има още 5 турнира от категория „Интернешънъл”  - в Сеул и Гуанджоу през тази седмица, Линц и Осака от 7 октомври и в Люксембург от 14 октомври.

През настоящия сезон Ана Иванович няма спечелена титла от въпросната категория, но явно е получила уверение от българските домакини за някоя от специалните покани.

Сред любопитните имена, които този сезон имат WTA титла и могат да дойдат в София също са Ли На, Агниешка Радванска, Мария Кириленко, Йелена Янкович, Франческа Скиавоне, Даниела Хантухова, Симона Халеп и други.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини