Бушар продължава с изненадващите победи, Винъс с нов обрат



25-09-2013 10:04 | Станко Димов

Йожени Бушар продължава да впечатлява с представянето си на турнира Toray Pan Pacific Open в Токио. Младата състезателка от Канада достигна до четвъртфинал, след като се наложи със 7:5, 6:2 над бившата №1 в света Йелена Янкович.

Сръбкинята имаше преднина от 5:4 в първия гейм, но допусна младата и опонентка да спечели 3 поредни гейма, с което и сета. През втората част за Бушар бе значително по-лесно и след успех с 6:2 тя си гарантира победата след малко над час игра.

Припомняме, че в предишния кръг Бушар изненада друга от фаворитките – втората ракета на САЩ Слоун Стивънс, която е победи с 2:1 сета.

В спор за място на полуфинал Йожени Бушар ще се изправи срещу Винъс Уилямс. Тя спечели нова тежка битка, този път срещу Симона Халеп за два часа и половина с 4:6, 7:5, 6:3. "Беше много трудно, тя игра невероятно. Не знам как успях да обърна двубоя. Много съм щастлива, че съм на четвъртфинал," коментира Винъс.

Място сред най-добрите 8 в Токио си осигури и Каролина Вожняцки. Датчанката нямаше никакви проблеми в двубоя си с Магдалена Рибарикова (Словакия) и се наложи с изразителното 6:1, 6:1. В следващия кръг Каро ще срещне Саманта Стосър или Луцие Шафаржова.

ОСНОВНА СХЕМА В ТОКИО

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини