Мартина Хингис заедно с майка си е пребила своя съпруг



25-09-2013 23:02

Бившата номер 1 Мартина Хингис заедно майка си е нападнала и била своя бивш съпруг Тиболт Ютен, съобщи швейцарската преса, цитирана от БТА.

"В понеделник вечерта бях в нашия общ апартамент, когато чух, че се звъни", каза Тиболт Ютен, който е французин.

"Бяха Мартина и нейната майка Мелани. Те веднага започнаха да ме удрят. Моите убеждения не ми позволяват да бия жени и не исках да отвърна на ударите, а само се защитавах".

Тиболт Ютен веднага е избягал от апартамента, а когато отново се е върнал, е открил, че му липсват паспортът и кредитните карти. Полицията във Фьозизберг потвърди, че в понеделник към 19 часа е била информирана за случая от Ютен, който обаче не е подал жалба.

Това не е първият конфликт между 26-годишния французин и Мартина Хингис - преди години Ютен обвини Хингис, че му е изневерявала многократно. "Искаха да ме обезобразят. Шокиран съм!", каза Ютен за инцидента.

"Никога не съм вярвал, че ще стигнат толкова далеч. Първо ми изневеряваше. После се опита да ми унищожи колата. Сега ме малтретира физически и ме краде. По-късно ми изпрати и съобщение по телефона, в което ме заплашваше с някакви руснаци. . . "

Мартина Хингис и Тиболт Ютен сключиха брак през 2010 година, а се разведоха през юли тази година.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини