Пиронкова се включи в кампания за спасяване на ст. "Пловдив"



10-10-2013 21:02

„Подкрепям изцяло идеята за спасяване на стадион „Пловдив“ и превръщането му във втори национален стадион“. Това каза в интервю за Дарик ракета номер едно в България Цветана Пиронкова.

Тя обясни, че никъде по света не е виждала на едно място да има условия за развитие на толкова много спортове. „Реконструкцията на комплекса наистина ще превърне Пловдив в най-спортния център на Балканите“, каза още Цвети.

Още в края на август местната управа в Пловдив поиска официално правителството да отпусне 30 млн. лева за спортния комплекс, но заради получения неясен и уклончив отговор от министъра на спорта Мариана Георгиева, в началото на миналата седмица е изпратено второ писмо, подкрепено с всички необходими документи.

Вече близо два месеца от Министерството на младежта и спорта не отговарят и на официално запитване на Дарик радио, в което се настоява за ясно становище по въпроса.

За спасяването на стадион Пловдив се мобилизираха и пловдивските депутати от всички политически сили по инициатива на бившия областен управител Здравко Димитров.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини