И Кузнецова се колебае за финала на "Фед Къп"



15-10-2013 10:35 | Станко Димов

Светлана Кузнецова не е решила дали да приеме поканата да играе за тима на Русия на финала за "Фед къп" срещу Италия на 2 и 3 ноември в Сардиния. Кузнецова не е единствената рускиня, която може да не подкрепи своя отбор.

Елена Веснина сподели наскоро, че предпочита да участва в Турнира на шампионките в София, отколкото на финала за неофициалното световно отборно първенство за жени. Все пак, ако Веснина отпадне рано в българската столица, тя ще може да се присъедини към съотборничките си. Анастасия Павлюченкова сподели, че може да направи същото.

Екатерина Макарова пък се отказа от участие в турнира за Купата на Кремъл заради контузия в дясната китка и може да не е на 100% възстановена до срещата с Италия в началото на следващия месец.

В същото време първата ракета на Русия Мария Шарапова е аут от кортовете вече дълго време заради контузия в рамото. 16-ата в света Мария Кириленко е единствената, която за момента е напълно сигурна, че ще вземе участие.

Другите опции на капитана Шамил Тарпишчев са ветеранките Вера Душевина и Олга Пучкова, младата Дария Гаврилова и бившата тенисистка от топ 20 Алиса Клейбанова.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини